Фото
Укрзалізниця в тестовому режимі запускає повноцінні обіди на обраних поїздах.
Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу відомства.
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.
З цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
🚆 №351/352 Київ — Кишинів
🚆 №95/96 Київ — Рахів
🚆 №29/30 Київ — Ужгород
🚆 №4/3 Запоріжжя — Ужгород
👨🍳Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
▫️ карпатські деруни;
▫️ омлет із житомирських яєць;
▫️ курку з подільською картоплею та овочами;
▫️ кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
✔️Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір “варені яйця + курятина”!
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Спробуйте нове меню, залишайте відгуки у застосунку Укрзалізниці та подорожуйте зі смаком!, – йдеться у повідомленні.
Коментарі
Позначки: деруни, укрзалізниця