Українська добровольча армія підтримала Козицького

Новини 06 Вересня, 2024 71

Заява

Українська добровольча армія вже не перший рік добре знайома з родиною Козицьких — львівськими бізнесменами, які в час повномасштабного вторгнення продовжують працювати та підтримувати українську економіку, тим самим зміцнювати українське військо.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення Української добровольчої армії.

Так, Козицькі систематично допомагають УДА та іншим бойовим підрозділам Збройних сил України, надаючи безпілотники, техніку, пікапи та медичне обладнання, яке рятує здоровʼя та життя бійцям. 

І нині Українській добровольчій армії прикро спостерігати за брудною інформаційною кампанією проти Зіновія Козицького та його чеського партнера Карела Комарека, яку розпочав полтавський псевдожурналіст та шахрай Геннадій Сікалов. Така спланована кампанія не лише не сприяє інвестиційному клімату у нашій країні під час війни — вона фактично грає на користь росії, бо з допомою українських медіа розгортає боротьбу проти людей, які всіма силами допомагають ЗСУ та українському народові. 

Тому Українська добровольча армія закликає українські медіа уважніше ставитися до маніпулятивної та відверто брехливої інформації і не поширювати фейки. Також публічно звертаємося до правоохоронних органів України, щоб вони у правовий спосіб дали оцінку публікаціям Геннадія Сікалова та інших авторів. 

Сьогодні маємо бути єдині як ніколи у своєму прагненні перемогти ворога як на полі бою, так і в тилу!

Коментарі

Позначки: ,