Новини

Україна закриває ще 10 пунктів пропуску на кордоні

Українська влада закриє ще 10 пунктів пропуску на державному кордоні.

Джерело: засідання уряду 15 квітня, коментар речника ДПСУ Андрія Демченка “Українській правді

Пряма мова очільник МВС Арсена Авакова: “Прошу внести до порядку денного розпорядження про внесення змін до розпорядження Кабінету міністрів від 13 березня 2020 року №288. Це розпорядження про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю пішоходного сполучення”.

Пряма мова прем’єр-міністра Дениса Шмигаля: “Є, внесено. Тобто фактично закриваємо ще 10 пунктів пропуску на кордоні, щоб мінімізувати сполучення. Наскільки ми знаємо, вже максимально скоротився потік наших громадян”.

Деталі: Аваков уточнив, що це пункти пропуску на кордоні з Молдовою, Польщею і Румунією.

Міністри одностайно схвалили тимчасове закриття пунктів пропуску: Устилуг, Смільниця, Грушів, Угринів, Солотвине, Кельменці, Бронниця, Сокиряни і Нові Трояни. Це автомобільні пункти пропуску, а подекуди автомобільні й пішохідні пункти пропуску.

Додатково: У Державній прикордонній службі “Українській правді” підтвердили, що в останні дні пасажиропотік щодоби становить 9-10 тисяч осіб. А минулої доби 13 квітня він був найнижчий за всю історію незалежної України на рівні 9100 осіб.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

5 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

5 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

5 години тому