Новини

Україна втратила 100 мільярдів доларів через окупацію Криму, – Шмигаль (ВІДЕО)

Україна зазнає величезних економічних та природніх втрат від дій Російської Федерації у Криму. Одним з пріоритетних завдань нашої держави є змусити країну-агресорку відшкодувати збитки.

Про це на саміті Кримської платформи заявив прем`єр-міністр України Денис Шмигаль, пише “Четверта студія” з посиланням на Прямий.

“Україна зазнала величезних економічних втрат від окупації Криму. Загальні потенційні збитки оцінюються експертами у розмірі більше 100 мільярдів доларів. Це втрачені природні можливості, це втрачені активи держави, втрачена промисловість, а, головне, це негативні наслідки для громадян Криму, які потерпають від дій країни-агресора”, – прем`єр-міністр України Денис Шмигаль.

Він розповів, що одним з пріоритетним завдань для України є змусити Росію за рішенням міжнародних судів почати платити за свої дії. Шмигаль нагадав, що є вже не один позитивний приклад, коли українські державні та приватні організації вигравали справи у міжнародних судах. Крім того, Шмигаль зазначив, що варто боротися і з екологічними наслідками, що спричиняють дії Російської Федерації.

 

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

2 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

3 години тому