​​Україна посіла 22-ге місце в медальному заліку Олімпіади-2024

Новини 12 Серпня, 2024 135

Молодці

Олімпійські ігри-2024 Україна завершила з результатом у 12 медалей, з них три золотих, п’ять срібних і чотири бронзових. Вчора був останній день змагань. Олімпійська збірна України в загальному медальному заліку посіла 22-ге місце.

Про це пише Четверта студія.

Загалом Україну на Олімпійських іграх-2024 представляли 140 спортсменів у 23-х видах спорту, у семи з яких здобули перемогу. 

Це не найкращий результат українських спортсменів в історії Олімпійських ігор. Але при цьому наші спортсмени тренуючись в надскладних умовах, розкидані по всьому світу через російську агресію, здобули для своєї країни найбільше золотих медалей за останні 12 років.

І виконали головну місію – привернули увагу всього світу. Ще раз підкреслили українську позицію, українську стійкість і українську волю до перемоги, – зазначив начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Дякуємо нашим спортсменам за результати і стійкість. Разом з усією країною! Ви наша гордість.

На наступних літніх Олімпійських іграх, які відбудуться 2028 року в Лос-Анджелесі, Україна обов’язково заявить про себе ще гучнішим голосом, але вже під мирним синьо-жовтим стягом!

Коментарі

Позначки: ,