Новини

Укравтодор має намір з’єднати Львівську та Луганську області єдиною магістраллю

Укравтодор має намір з’єднати Львівську та Луганську області єдиною магістраллю.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Укравтодор.

Як зазначається, новий маршрут М-30 Стрий — Ізварине об’єднає дві дороги міжнародного значення: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине. Загальна довжина траси становитиме 1392,3 км.

«Ми хочемо з’єднати Західну і Східну Україну трасою М-30. Назва буде до 30-річчя Незалежності України. Частина майбутньої траси була відновлена у цьому році. Частина буде відновлена у наступному році. Це буде найдовша траса країни, не дивлячись на те, що деяка частина знаходиться зараз на тимчасово окупованій території. Майже 1400 км. Зараз найдовша траса у нас 900 км» – зазначив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко під час презентації плану траси М-30.

«Ми плануємо повністю завершити оновлення маршруту від Стрия до Покровська до 24 вересня 2021 року. За перший рік “Великого будівництва” оновили понад 200 км дороги М-12, у наступному основні роботи будуть зосереджені на М-04, яка зараз є найгіршою міжнародною дорогою України.

Зараз будь-який навігатор будує маршрут з Заходу на Схід через трасу М-06 та М-03, з появою М-30 – ми очікуємо збільшення трафіку на цьому напрямку щонайменше на 1,5 рази» — додав голова Укравтодору Олександр Кубраков.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Верховна Рада збирається заборонити публікувати в Реєстрі судові рішення стосовно мобілізації та військового обліку

Вочевидь, у разі прийняття законопроекту, громадськість не зможе дізнатися, яка практика складається з питань мобілізації…

1 годину тому

У Зеленського вперше заговорили про мир

Саміт стане платформою для діалогу щодо шляхів досягнення всеохопного, справедливого й тривалого миру для України

2 години тому