Новини

У Жовкві «покупець» вирвав гаджет з рук продавця та намагався втекти

1 березня, близько 17.10 у Жовківське відділеня поліції надійшло повідомлення про те, що у парку сталась спроба пограбування.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

На виклик негайно виїхала група реагування патрульної поліції територіального відділення поліції. На місці події поліцейські виявили чоловіка, котрий наздоганяв молодого хлопця, котрий мав з собою ноутбук і спільно затримали його.

В подальшому поліцейські встановили, що потерпілий, власник ноутбука, домовився з невідомим чоловіком про продаж гаджета за 68 000 гривень. Під час зустрічі “покупець” вирвав ноутбук з рук власника та намагався втекти з ним, проте продавець не розгубився і кинувся наздоганяти втікача.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 17-річний мешканець міста Самбір. Речовий доказ правоохоронці у нього вилучили. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст. 15, ч.1 ст. 186 (замах на грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

3 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

3 години тому