У ЄС прокоментували слова Путіна

Новини 29 Травня, 2024 26
Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Про легітимність

Одержимість кремлівських главарів начебто «нелегітимністю Зеленського» на правді має дуже серйозний посил.

Про це повідомив нардеп Ростислав Павленко, інформує Четверта студія.

Це – відповідь тим, хто мріє швидшенько закінчити війну якось «як є» – і повернутись до звичного стану справ, де «росія відіграватиме належну їй роль».

Вчорашні марення путіна і його поплічників кажуть цим мрійникам: у росії зараз одна роль. Скаженого хижака, який перетворює світопорядок на хаос. Нинішня мета – підкорення України. Говорити кремль готовий лише про нашу капітуляцію. Ще й з додатковими приниженнями – зокрема, з темою про Стефанчука.

Для нас така лінія не залишає варіантів узагалі.

Найперше – нині всі, хто спроможний, без будь-яких «делегацій» і «офіційних запрошень», мають бути задіяні до дипломатичних зусиль. Розʼяснювати, що небо – синє, 2Х2=4, путін- одержиме маніакальною ідеєю ..йло. Тому будь-які самообмеження Заходу мають бути зняті.

Друге – тотальне використання внутрішніх можливостей. Ракети, дрони, РЕБи/техзасоби. Навіть якщо їх виробляють підприємства Порошенка, чи інших нелюбих банківським «менеджерам» осіб. Стоїть питання виживання нації. У разі програшу – в могилі чи на Сибіру холодно буде всім.

Третє – інновації, взаємовигідні і Заходом проекти, спільний інтерес. Технології, ШІ, зброя, енергетика… будь-що, що посилює оборону України і залучення до неї Заходу.

Наче ж зрозуміло. І не передбачає особливих зусиль і витрат, окрім як зміни зарозумілості на інстинкт виживання.

Маємо допомогти, щоб дійшло. Або до Банкової, або до 230-240 депутатів.

Знаєте когось із «слуг»? Скажіть їм це», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,