У Вищому професійному училищі №20 Львова відкрили «Центр кар’єри та підприємництва»

Новини 23 Листопада, 2023 89

Зараз тут навчається понад 400 учнів. Вони здобувають професії у сучасних майстернях, переймаючи знання та навички від висококваліфікованих спеціалістів

Для цього залучили кошти спецфонду навчального закладу, доброчинних організацій та роботодавців. Відтак, в училищі зʼявилась комфортна, умебльована авдиторія, обладнана сучасними засобами мультимедійного представлення інформації.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Мета «Центру кар’єри» – допомогти учням знайти себе у професійному світі, сформувати креативний, експериментальний спосіб мислення і навчити їх досягати мети. Там займатимуться адаптацією учнів до сучасних вимог ринку праці, створенням віртуального іміджу фахівця в соціальних мережах, підготовкою до написання резюме та співбесіди з роботодавцем тощо.

Окрім цього, на базі Центру проводитимуть корисні заходи: круглий стіл на тему співпраці з роботодавцями, тренінг для педагогічних працівників про вплив стресу від війни, цикл тренінгів для учнів на теми мотивацій до підприємництва, майстер-клас для учнів з професії «Електрогазозварник». 

Додамо, вище професійне училище №20 міста Львова спеціалізується на підготовці спеціалістів з обробки металу.

Зараз тут навчається понад 400 учнів. Вони здобувають професії у сучасних майстернях, переймаючи знання та навички від висококваліфікованих спеціалістів.

Коментарі

Позначки: