Новини

У Винниках для порятунку мотоцикліста люди руками підняли маршрутку (ФОТО)

У вівторок, 13 липня, на вулиці Галицькій у Винниках розбився мотоцикліст, який на великій швидкості вдарився в маршрутку №110.

Як пише “Четверта студія”, журналістам «Винниківського Вісника» зателефонував свідок жахливої аварії.

Чоловік розповів, що перебував саме в салоні маршрутки №110 “Львів – Чишки”.

«Автобус зупинився і ми вибігли на дорогу, – згадує цю страшну подію пан Михайло. – Мотоцикл лежав на дорозі, а мотоцикліста не було. Хтось заглянув під автобус і перелякався. Молодий чоловік – мотоцикліст – лежав під заднім мостом автобуса. Одне з коліс автобуса  притисло йому ногу. Але він дихав і дивився на людей. Спочатку пробували, щоб автобус від‘їхав. Але заднім мостом почало тягнути й мотоцикліста. Тоді водії інших машин принесли домкрати. Але вони не мали необхідної потужності, щоб підняти важкий транспортний засіб. Згодом усі люди, які опинилися на місці ДТП, взялися руками за автобус і спробували його підняти. Це нам пощастило зробити, але колесо на ресорах не зрушилося. Довелося одним людям піднімати руками задню частину автобуса, а іншим також руками – заднє колесо. Поступово, підкладаючи камені під колесо, нам вдалося звільнити ногу мотоцикліста. Його лице почорніло й було закривавленим, лише біліли на цьому фоні зуби. Він дивився на нас і мовчав. Руки також були в крові, шолом на голові – розбитий. Хтось із людей запропонував зателефонувати його рідним. Але він дивився й мовчав. На щастя, поруч є стоматологічна поліклініка, то з неї прибігли лікарі й надали професійну допомогу, зробили йому два уколи. Вони розуміються на таких речах і ми повинні бути їм вдячними за професійність і людяність», – йдеться у повідомленні.

Журналістам «Винниківського Вісника» вдалося зі своїх джерел дізнатися, що згаданий мотоцикліст залишився жити. У нього зламана рука, зараз він перебуває в лікарні. Він є мешканцем Перемишлянського району.

У Винниках для порятунку мотоцикліста люди руками підняли маршрутку

У Винниках для порятунку мотоцикліста люди руками підняли маршрутку

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

23 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

24 години тому