Новини

У центрі Одеси обвалився чотирьохповерховий житловий будинок (ВІДЕО)

18 травня о 16 год. 21 хв. у м. Одеса по вул. Торгова, 20 сталося обрушення частини будівлі чотирьохповехового житлового будинку з мансардою на 30 квартир (1890 року забудови).

Як пише «Четверта студія» з посиланням на ДСНС України, з будинку було виведено 8 мешканців, у тому числі 2 дітей. Частково пошкоджено 3 квартири (2, 3 та 4 поверхи), де проживало 17 осіб, які на момент обрушення були відсутні. Місце знаходження всіх мешканців будинку встановлено. Попередньо жертв та постраждалих немає.

Станом на 7 год. 19 травня, проводяться підготовчі роботи по демонтажу стіни та крівлі будівлі. Всього залучено 264 чоловіки та 56 одиниць техніки, з них від ДСНС 106 чоловік особового складу та 23 одиниці техніки у тому числі 2 кінологічні розрахунки.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

22 хв. тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

9 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

9 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

9 години тому