Новини

У центрі Львова “Зеленський” “покладе” зелений болт на Конституцію України

В неділю, 28 червня, о 14:00 біля центрального входу в Ратушу у Львові відбудеться акція партії “Демократична Сокира”. У День Конституції активісти прийдуть висловити свою позицію стосовно регулярних порушень законодавства особисто президентом України Володимиром Зеленським та його командою. Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів

Конституція — основний закон держави, який усі повинні поважати та дотримуватися. А гарантом цього виступає Президент. Але Володимир Зеленський сам неодноразово порушував цей документ, хоча ще на початку своєї передвиборчої кампанії наголошував на тому, що в разі вчинення будь-якого злочину він повинен понести відповідальність і піти з посади.  Що ж ми бачимо на ділі? Повну невідповідність слова і діла. Популістичні заклики звучали не тільки з вуст “старої влади”, виявляється. 

Під час акції відбуватиметься дійство, де сам “Зеленський” покладе зеленого болта на Конституцію України, коли активісти будуть розказувати про значення цього документа у житті держави. І саме цим “Президент” покаже свою зверхність та байдужість до усіх інститутів права та до своїх громадян взагалі. У простому і яскравому прикладі спостерігається символічне покладання болта на цілу державу, а не тільки на головний її документ.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Будинок вчених повернули громаді Львова

Прокурори через суд

14 години тому

Критична ситуація може бути не на фронті, а в тилу

Наприкінці травня це стане найважчою точкою в історії незалежної України

14 години тому

В Україні 15 тисяч військових не хочуть воювати

Отримали дисциплінарне покарання

14 години тому

Російські пропагандисти поширюють фейк про затримання Залужного

Фейк є частиною російської стратегії зі штучного створення конфлікту між армією та політичним керівництвом України

14 години тому