У центрі Львова під вікнами Садового принижують українську символіку (ФОТО)

Новини 28 Жовтня, 2023 79 131

ПАРАЗИТИ

Вже багато місяців у Львові на Площі Ринок, безпосередньо перед Львівською міською радою і, ймовірно, за її підтримки, триває акція “Принизь Український Прапор”.

Про це у Фейсбуці пише Сергій Купрієнко, інформує Четверта студія.

10-15 паразитів (4 таких на фото) постійно крутяться на Площі Ринок. Вони по 2 підходять до перехожих і кажуть “Тримайте!” – простягаючи синьо-жовту стрічку або “Можна зав’язати стрічку?”. За це вони вимагають 100 і більше гривень. Кажуть “скільки не шкода”, але мається на увазі 100+ гривень.

Це багатотисячний бізнес, який щодня видурює із кишень перехожих на Площі Ринок десятки тисяч гривень і який чомусь вперто не помічає ні наша міська влада ні правоохоронці.

Малолітні аферистки спершу кажуть, що гроші за стрічки – це благодійна допомога. Якщо уточнити на який підрозділ – кажуть, що благодійна допомога їм на навчання в університеті. Якщо питаєш – чому не на парах – кажуть, що хворий родич за яким треба доглядати. Легенди у паразитів прописані добре, питання-відповіді відпрацьовані. Не сутенер регулярно контролює прибутки і забирає у них “благодійні пожертви”.

Питання до Андрія Садового – скільки ще буде тривати це блядство на Площі Ринок?, – пише Tymur Bedernichek.

Коментарі

Позначки: ,