У центрі Львова над головами перехожих нависають аварійні балкони (ФОТО)

Новини 22 Квітня, 2021 691

Фото: ЛМР/ФБ

У Львівській міській раді запевняють, що балкони старовинних будівель повинні ремонтуватися за кошти мешканців

У Львові мешканці скаржаться на незадовільний стан балконів у центральній частині міста, що може становити загрозу здоров’ю і життю людей.

Як пише «Четверта студія», на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ надійшло  звернення про аварійний стан балконів на вулиці Стефаника.

«Вул. Стефаника, 17. Балкони 2/3 поверх в дуже жахливому стані. Якщо опорна колона з третього впаде на другий, то підуть спати обидва. Добре якщо в цей момент ніхто не буде проходити під ними. Це вже роками тягнеться, натягнули сіточку і все. Балкони похилилися, страшно дивитися, не те що стояти на них», – зазначає у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» Андрій Пінчук.

У відповіді на дане звернення адміністратор  «Гарячої лінії міста Львова» зазначив: «як повідомили у РА Галицького району,  балкон знаходяться у приватній власності власників квартири та повинен ремонтуватись за кошти мешканців. У Галицькій РА зазначили, що ЛКП обтягнуто балкон сіткою. Також у Галицькій РА зазначили, що скеровано лист №162 від 19.04.21 року власнику балкону, щодо відповідальності за належний технічний стан вказаного балкону».

 

Коментарі

Позначки: , , ,