У центрі Львова мінятимуть аварійну ділянку колії

Новини 09 Серпня, 2024 163

фото: Богдан Юрочко

Водіям

На вул. Винниченка мінятимуть аварійну ділянку колії: на три дні зміниться схема руху для автобусів і приватних авто

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

«Сьогодні вночі та в ніч з 9-го на 10-те серпня будуть проводитися підготовчі роботи для заміни трамвайної колії вул. Винниченка,10-12 (в напрямку до центру). А вже з понеділка, 12 серпня, працівники служби колії ЛКП «Львівелектротранс» планують замінити 50 м аварійної колії та, відповідно, провести замощення міжколійного простору бруківкою.

Роботи проводитимемо виключно у нічний час, аби не впливати на зміну трамвайного руху за затвердженими маршрутами. Тому трамваї №1, 2, 7, 9 вдень курсуватимуть за звичним маршрутом. Натомість автобуси громадського транспорту і приватні авто змушені будуть об’їжджати місце робіт, оскільки там буде демонтовано бруківку. Об’їзд, відповідно до погодженої в поліції схеми ОДР, буде по вул. Винниченка, біля обласної адміністрації.

Перед місцем робіт будуть встановлені відповідні тимчасові дорожні знаки. Тому, просимо автомобілістів та інших учасників руху зважати на зміну схеми дорожнього руху, бути уважними, обирати безпечну швидкість, або альтернативний маршрут» – каже Богдан Янішевський, начальник служби колії ЛКП «Львівелектротранс».

фото: Богдан Юрочко

Коментарі

Позначки: , ,