У Трускавці 35-річна жінка вбила чоловіка

Новини 11 Серпня, 2024 71

Під час застілля між парою виник конфлікт. В ході суперечки вона схопила ніж та завдала ним кілька ударів по тілу 61-річного потерпілого

Прокурори Дрогобицької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 35-річної жінки за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Слідством встановлено, що у травні 2024 року у Трускавці жінка вбила свого співмешканця в його ж квартирі.

В той вечір у гості до обвинуваченої та її співмешканця прийшов спільний знайомий задля розпивання алкогольних напоїв. Під час застілля між парою виник конфлікт. В ході суперечки вона схопила ніж та завдала ним кілька ударів по тілу 61-річного потерпілого. Від отриманих травм останній помер на місці.

Наразі обвинувачена перебуває під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ відділення поліції № 2 Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,