У той час, коли Польща приймає закон, як боротися з коронавірусом – у нас “все нормально”, – Гончаренко

Новини 08 Березня, 2020 615
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

В Україні 2020 рік є роком надзвичайних викликів для України в багатьох сферах.

Таку думку в ток-шоу “Ехо України” висловив депутат фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко, пише Четверта студія з посиланням на Прямий.

“Символи – це дуже сильно. В країні немає економіки – і немає міністра. Катастрофа з енергетикою – немає міністра енергетики. З культурою я мовчу. Освітою – туди ж. І сільське господарство цим законом про латиноамериканську модель доб’ємо. Ось реальна ситуація. І тому нічого абсолютно не зміниться в кращий бік, а дійсно зміниться в гірший. А чому зміниться в гірший? Це рік надзвичайних викликів для України. Тільки один березень місяць – 27 мільярдів виплат. Почалася епідемія коронавірусу. Я нікого не лякаю, не треба лякатися, не треба паніки. Але є реальність. Це виклик для країни”, – сказав Гончаренко.

Він зауважив, що в той час, як Польща приймає закон, як боротися з коронавірусом, куди виділити гроші, у нас “все нормально”.

“Президент летить в Полтаву зустріти когось в Нових Санжарах. Я десь прочитав, що раніше президенти зустрічали космонавтів, а тепер ми зустрічаємо в Нових Санжарах, як виходять люди з карантину. Вийшли і вийшли. Слава богу. До чого там президент – хтось може мені пояснити? Що він там робить? Міряє їм температуру? Я не знаю, що він там робить”, – додав Гончаренко.

Коментарі

Позначки: