Новини

У Стебнику вночі підняли по тривозі правоохоронців і медиків (ВІДЕО)

У місті Стебник на Львівщині, в ніч з 25 на 26 лютого, вулицями міста з увімкненими спецсигналами  їздили автомобілі працівників поліції та швидкої допомоги.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах.

Користувачі різних спільнот оприлюднюють відео з місця події, однак у коментарях не зазначається, що стало причиною нічного виклику правоохоронців та медиків.

Зокрема, у коментарях зазначається, що «ніби була стрілянина», а також  дописувачі пишуть, що інцидент мав місце «біля гуртожитку профліцею». Також дописувачі  повідомляють, що це був «завідомо неправдивий виклик спецслужб».

Наразі, офіційної інформації про дану подію немає.

Скриншот ФБ
Скриншот ФБ
Скриншот ФБ
Скриншот ФБ/STEBNYK TODAY
Скриншот відео

Довідково. Стебник — місто в Дрогобицькій міській громаді Дрогобицького району Львівської області України. Розташоване в Дрогобицько-Бориславському промисловому районі за 8 км на південний захід від районного центру Дрогобича, за 4 км від Трускавця. Залізнична станція на лінії Дрогобич-Трускавець. Населення — 20993 осіб (2013 рік), територія міста — 8,9 км².

Місто відоме одним з найбільших в Україні родовищ калійних солей, яке, проте, внаслідок екологічної катастрофи 1983 року не експлуатується.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко