Новини

У Садового кажуть, що обладнання у маршрутках Львова для електронного квитка працює

Впродовж минулого тижня ЛКП «Львівавтодор» спільно зі спеціалістами чеської компанії «Мікроелектроніка» активно працювали над вдосконаленням роботи обладнання АСОП в громадському транспорті міста. Так, у нічний час вони здійснювали перевірки транспортних засобів, до роботи яких були зауваження.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Зокрема, спеціалісти обстежили обладнання в транспортних засобах на території автотранспортних підприємств АТП-1, «ЕкоПасТранс», «УСПІХ БМ», а також «Львівелектротрансу».

«Під час перевірок були виявлені проблеми із самим обладнанням, його монтажем, кабелюванням, також були зауваження до роботи програмного забезпечення. Паралельно спеціалісти працювали і працюють над усуненням зазначених недоліків, зокрема проводять заміну несправних пристроїв.

На 13 січня в робочому середовищі було 395 транспортних засобів із 796, які обладнані системами АСОП, тобто 49%. А вже зараз таких транспортних засобів – 736. 92% обладнання АСОП вже працює справно», – наголосив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Цього тижня чеські фахівці повернулися додому, але вони працюють дистанційно та невдовзі планують приїхати до Львова.

Водночас технічні спеціалісти ЛКП «Львівавтодор» продовжують цю роботу і планують завершити всі перевірки до середини березня.

Нагадаємо, 13 січня у Львові стартував перший етап впровадження е-квитка. Відтак, в тестовому режимі запрацювала автоматизована система оплати проїзду у громадському транспорті. На цьому етапі тестують обладнання та систему загалом, усувають недоліки, допомагають пільговим категоріям населення адаптуватися до користування персоніфікованими картками «ЛеоКарт», аби зрештою кожен міг самостійно валідуватися і почуватися комфортно у громадському транспорті. Водночас ще можна здійснювати пільгові поїздки і на основі звичайних посвідчень. Для пасажирів продовжує діяти готівкова форма оплати за проїзд. Вартість незмінна – 10 грн.

 

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

8 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

10 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

10 години тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

10 години тому