У Садового досі винні 16 мільйонів за знищену Пекарську

Новини 21 Червня, 2024 75

У Львові затоплює вулицю Пекарську, фото Зручне місто

Депутати висунули питання щодо погашення боргу «Львівелектротрансу» перед підрядниками за проведені ремонти та поставки запчастин

Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» має виплатити ще понад 16 млн гривень боргу за капітальний ремонт дороги на вул. Пекарської (від вул. Тершаковців до вул. І. Мечникова), на вул. Шімзерів.

Про це повідомив керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило на засіданні транспортної комісії ЛМР, інформує Tvoemisto.tv.

На комісії ухвалили виділити 2 млн гривень для «Львівавтодору» на здійснення розрахунків з підрядною організацією за виконані роботи на даному об’єкті у 2024 році. Загалом борг складає понад 16 млн гривень. Водночас, за словами Олега Забарила, у департаменті економічного розвитку повідомили про потенційну можливість загалом виплатити 5 млн гривень з бюджету розвитку.

Депутати висунули питання щодо погашення боргу «Львівелектротрансу» перед підрядниками за проведені ремонти та поставки запчастин для рухомого складу.

«Як я маю підтримувати одне, але не підтримати іншого? Я зараз цих два мільйони підтримую, але це буде востаннє поки не буде паритетно вирішено питання по «Львівелектротрансу» за 2020-2021 рік. Чому ми не гасимо борги, а починаємо нові проєкти?», – зазначив член комісії Володимир Лесик.

Очільник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури має презентувати усі борги «Львівелектротрансу» на наступному засіданні.

Нагадаємо, що ремонт на вул. Пекарській стартував 1 вересня 2020 року. Основні роботи завершили 6 вересня 2021 року, зокрема для проїзду відкрили ділянку від перехрестя вул. Пекарська – Тершаковців – Чехова до вул. Шімзерів. 9 грудня 2021 року завершили усі ремонтні роботи на об’єкті і ділянка від вул. Тершаковців до Мечникова, включно з вул. Шімзерів, повністю стала проїзною для транспорту.

Під час ремонту виконали: влаштування інженерних мереж, зокрема провели санацію каналізаційного колектора часів Австро-Угорщини; капітальний ремонт дорожнього одягу; облаштування велодоріжок, велосмуг та пішохідних доріжок; забезпечили водовідведення з проїзної частини дороги, тротуарів та велодоріжок; озеленення території. Виконала роботи підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Загальна вартість робіт – 109,4 млн грн.

Коментарі

Позначки: , , , , ,