Новини

У пунктах пропуску Львівської області, на кордоні з Польщею, великі черги – ДПСУ

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон попереджають подорожніх про значні накопичення транспортних засобів на кордоні з Польщею у напрямку в’їзду в Україну.

Як повідомляє ДПСУ, «найбільше автомобілів та автобусів очікує на оформлення перед пунктами пропуску «Краковець-Корчова», «Шегині-Медика» та «Грушів-Будомєж». У переважній більшості автомобілів повертаються додому на період зимового вікенду наші громадяни, які працюють та навчаються за кордоном, або виїжджали перед святами з приватною метою».

У відомстві зазначають, що всі пункти пропуску з української сторони працюють у штатному режимі, виставлена необхідна кількість прикордонних нарядів та сплановані додаткові резерви. За необхідності можлива організація пропуску по додатковим смугам руху. Також налагоджена взаємодія зі всіма контрольними службами в пунктах пропуску, постійно проводяться робочі зустрічі з польськими колегами щодо пришвидшення контрольних операцій.

«Просимо вибачення за тимчасові незручності та радимо моніторити ситуацію через офіційні Інтернет ресурси українських та польських прикордонних служб», – наголошують у ДПСУ.

За інформацією Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, черги перед пунктами пропуску на українсько-польському кордоні, станом на 12:00 22 грудня є такими:

Республіка Польща:
“Устилуг” –20
“Угринів” –0
“Рава-Руська” –0
“Грушів” –40
“Смільниця” – 0
“Шегині” -80
“Краковець” – 40

«Можливе збільшення транспортного потоку через пункти пропуску на кордоні, зокрема у переддень зимових свят та прогнозоване ускладнення руху на українсько-польській ділянці», – інформує ДПСУ.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

8 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

16 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

16 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

16 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

20 години тому