У Порошенка відреагували на затримання Медведчука

Новини 13 Квітня, 2022 338
У Порошенка відреагували на затримання Медведчука

«Європейська Солідарність» вітає той факт, що СБУ виправила недбальство ДБР, яке півтора місяці тому дозволило втекти з-під домашнього арешту лідеру забороненої партії ОПЗЖ, і затримала колаборанта та зрадника.

Про це повідомляє прес-служба “Європейської Солідарності”, пише “Четверта студія”.

Політична сила наголошує, що “особливу огиду викликає, коли колаборанти одягають форму ЗСУ, носити яку мають право виключно українські захисники”.

“Медведчук має понести справедливе покарання відповідно до Закону про боротьбу з колабораціонізмом, співавтором якого була наша фракція у Верховній Раді. Кожен, хто співпрацював з ворогом, має бути притягнутий до відповідальності.

Це стосується не лише відвертих зрадників, а й тих, хто в інформаційному просторі роками просував кремлівські тези, а зараз комфортно перебазувався в єдиний марафон; хто працював адвокатами Януковича і кому дали втекти на початку війни; хто мав безпосереднє відношення до розстрілів Героїв Небесної Сотні – і сьогодні працює у державних інституціях.

Сьогодні – правильний час, щоб очистити всі органи влади від колаборантів, пристосуванців і зрадників. Це умова виживання країни і бажання кожного українця”, – йдеться у заяві ЄС.

Коментарі

Позначки: , ,