Новини

У Польщі п’яний водій спричинив потрійну ДТП та збив двох українських підлітків

У селі Шамотули, що в Польщі, нетверезий водій спричинив автопригоду за учаті трьох транспортних засобів та збив двох українських підлітків, які їхали на велосипедах. Внаслідок отриманих травм 14-річний хлопець помер у лікарні. Про це повідомило у понеділок, 12 червня, польське видання Portal Samorzadowy.

Аварія на дорозі місцевого значення сталася у неділю, 11 червня. Водій VW Passat напідпитку спричинив ДТП за участі трьох автомобілів та наїхав на двох неповнолітніх українців.

«Між Пам’ятковом і Баборовом Passat вдарився в задню частину Fiat Seicento, водій якого загальмував, побачивши двох людей з велосипедами на узбіччі. Seicento врізався у зустрічне авто Opel Corsa, а водій Passat наїхав на двох 14-річних підлітків з велосипедами», – повідомив речник поліції Анджей Боров’як.

Фото: Portal Samorzadowy

Внаслідок зіткнення постраждали обидва хлопці. Їх та ще трьох учасників аварії госпіталізували. Внаслідок отриманих травм 14-річний українець помер у лікарні, його друг перебуває у важкому стані.

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що водій автомобіля Passat був нетверезий, у нього виявили 1,6 проміле алкоголю. Чоловіка затримали.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: Польща

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

4 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

12 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

12 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

13 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

16 години тому