У передмісті Львова водій легковика переїхав керманича вантажівки і втік (ВІДЕО)

Новини 27 Жовтня, 2018 97

Фото: "Варта 1"/Ігор Зінкевич

Поліція розшукує свідків наїзду

Біля Львова, у селі Малехів Жовківського району Львівщини,  водій легковика скоїв смертельний наїзд на  водія вантажного автомобіля і залишивши травмованого чоловіка на дорозі, з місця ДТП втік.

Як повідомив на сторінці ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич, дорожньо-транспортна пригода сталася 26 жовтня, близько 21.13.

Фото: “Варта 1″/Ігор Зінкевич

«26 жовтня, близько 21:13, траса Київ – Чоп, село Малехів Львівської області. Загинув водій фури, на нього здійснив наїзд невідомий автомобіль, який після наїзду місце події покинув. Розшукуються свідки події, або велике прохання переглянути відео реєстратор, хто  проїжджав у цей час біля фури і помітили водія чи авто, який вчинив наїзд. Інформацію просимо сповістити по телефону 102 (анонімність гарантуємо). У авто, яке причетне до наїзду, має бути пошкоджена права сторона, темного кольору, в кузові седан», – йдеться у дописі.

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА,  26 жовтня о 21:13, у с. Малехів Жовківського району водій автомобіля RENAULT PREMIUM з причепом, мешканець м. Кривий Ріг Дніпропетровської області 1984 року народження, здійснив зупинку біля супермаркету “Рукавичка”. Після виходу з автомобіля на водія, який знаходився біля водійських дверей, було здійснено наїзд невстановленим автомобілем, що залишив місце дорожньо-транспортної пригоди. Травмованого каретою швидкої допомоги було доставлено у лікарню Львова, де від отриманих травм він помер.

На даний час проводяться заходи по встановленню водія та автомобіля причетного до даної ДТП.

Опубліковано Igor Zinkevych П'ятниця, 26 жовтня 2018 р.

Відео: “Варта 1″/Ігор Зінкевич

 

Коментарі

Позначки: , ,