Новини

У п’ятницю на ремонт закривають ще одну ділянку вулиці Шевченка

У п’ятницю, 16 вересня, на ремонт закриють ще одну ділянку вул. Шевченка – від будинку № 60 до вул. Ярослава Мудрого. На час виконання робіт міські автобуси №17 курсуватимуть за зміненим маршрутом.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Об’їзд ремонтованої ділянки здійснюватиметься по вулицях Клепарівська – Золота – Єрошенка у двох напрямках», – поінформували в управлінні транспорту ЛМР.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», зараз в районі перехрестя вулиць Шевченка – Яцкова тривають роботи з підключення інженерних мереж. «Далі тут виконуватимуть дорожні роботи та відкриють це перехрестя для руху транспорту», – зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачено повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів, зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт. Реконструкція всіх інженерних мереж. Влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків. Влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення. Влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: ремонт

Recent Posts

У центрі Львова зникло світло (ВІДЕО)

Вулиці Львова поринули у темряву

3 години тому

У Львові горіло сміття Садового (ВІДЕО)

Перед черговим кредитом на Пластову

9 години тому

Гончаренко закликав скликати позачергову Раду

Через ситуацію на Харківщині

9 години тому