Новини

У Одесі чоловік викрав і з’їв черепаху – поліція оголосила підозру

40-річний чоловік викрав у сусідки червоновуху прісноводну черепаху, яку зварив і з’їв. Слідчі кваліфікували його дії відразу за двома статтями Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

Подія мала місце у липні цього року у багатоквартирному будинку Хаджибейського району Одеси. Перебуваючи у спільній з сусідкою веранді, зловмисник побачив у ванночці домашніх улюбленців жінки – двох красновухих американських черепах. Вирішивши приготувати собі екзотичну страву, містянин таємно викрав одну з тварин, кухонним молотком розбив їй панцир, зварив та з’їв.

Виявивши відсутність черепахи, потерпіла звернулася до працівників відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1, на території обслуговування якого сталася подія. Під час слідства поліцейські встановили особу, причетну до зникнення тварини, та всі обставини злочину, і вилучили речові докази.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили зловмиснику  про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, а також у жорстокому поводженні з твариною, яка належать до хребетних, що призвело до її загибелі. Дані кримінальні правопорушення кваліфікуються за ч. 4 ст. 185  та ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкцій  вказаних статей, максимальне покарання, яке загрожує чоловіку – позбавлення волі на строк до восьми років. Слідство триває», – повідомила заступниця начальника слідчого відділення територіального підрозділу поліції Анастасія Черненко.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

18 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

18 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

20 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

23 години тому