Новини

У Львові зніматимуть фільм про бандитські 90-ті роки

Днями відомий український кінорежисер Олег Сенцов завершив знімати сцени нового ігрового фільму “Носоріг” у Кривому Розі та збирається до Львова.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на сайт 032.ua, про це Сенцов повідомив на своїй сторінці у соцмережах. Із його слів, з 24 листопада знімальна група почала переїзд до Львова. Саме тут відбудеться останній знімальний тиждень.

“Носоріг” має бути повнометражним ігровим фільмом, що розповідає про бандитські 90-ті роки. Головний герой – колишній молодий бандит. Він згадує своє життя та розуміє, що усі події у його житті були з якоюсь метою. Його завдання – зрозуміти до чого він готовий тепер.

Зазначимо, 2013 року фільм обрали у Держкіно для державного фінансування на 3,9 млн грн (загальний бюджет становив 8,1 млн грн). Але через незаконне ув’язнення режисера в Росії, виробництво заморозили. Після повернення Олега Сенцова на Батьківщину, він узявся за роботу з новими силами.

9 липня 2020 року стало відомо, що “Носоріг” отримає 25 млн грн держпідтримки – це половина від загального бюджету стрічки. Іншу частину коштів надав німецький кінофонд Medienboard Berlin-Brandenburg і Польський кіноінститут, у жовтні фільм отримав фінансування від Європейського фонду підтримки спільного кіновиробництва та прокату кінематографічних та аудіовізуальних робіт EURIMAGES.

 

#носоріг. Зйомки у Кривому Розі закінчилися. Дуже дякую цьому місту та його мешканцям за допомогу в реалізації нашого проекту. Завтра «Носоріг» починає переїзд до Львова, на останній знімальний тиждень.

Опубликовано Олегом Сенцовым Понедельник, 23 ноября 2020 г.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

2 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

7 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

11 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

20 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

20 години тому