Новини

У Львові з 14 лютого у трамваях розпочинають тестувати режим економії опалення у салонах

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», для забезпечення економії витрат на опалення салонів трамвайних вагонів КТ4-D і марки «Електрон» та комфортного перевезення пасажирів у холодний період, з 14 лютого по 31 березня триватиме тестування режиму персоналізованого відкривання-закривання дверей «Збережемо тепло разом».

Про це пише Четверта студія.

Доступ на відкривання дверей у трамваях, де це передбачено, водії електротранспорту надаватимуть пасажирам постійно, окрім годин пік в будні дні (з 7:00 по 10:00 та з 16:00 по 20:00), а також ситуативно, зважаючи на наявність пасажирів на зупинках.

«Ми звертаємося до наших пасажирів з проханням бути уважними і доброзичливими та допомагати людям поважного віку, дітям та гостям нашого міста, які можуть не відразу зорієнтуватися, як діяти на зупинках або у салоні трамваїв у «непікові» години», – підсумовує Оля Бачинська, фахівець зв’язків з громадськістю та пресою ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, відповідно до наказу директора підприємства, опалення у салонах трамваїв та тролейбусів вмикає водій при зниженні температури довкілля до -2 градусів і нижче. «Усі водії ознайомлені з цим наказом, додатково проводять контрольні перевірки щодо його дотримання», – зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

20 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

20 години тому