У Львові встановлять ліфт-підйомник для маломобільних верств населення

Новини 04 Серпня, 2024 100

Комісія фінансів та планування бюджету погодила кошти на встановлення пандусів, поручнів та закупівлю ліфта-підйомника для маломобільних груп

Депутати проголосували за виділення:

230 тисяч гривень для управління державної реєстрації, що на вулиці Городоцька, 299 на придбання вертикальної підіймальної платформи, призначеної для використання особами з обмеженою рухливістю.

484 тисячі гривень цьому ж управлінню для заміни плитки в коридорі на неслизьку і контрастну до стін приміщення та обладнання сходів поручнями з двох сторін на висоті 0,9м і 0,7м згідно до вимог.

670 тисяч гривень управлінню охорони історичного середовища на придбання обладнання для влаштування безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення в будівлі на вул. Валовій, 20 у м. Львові.

Про це інформує депутатський портал ЛМР, пише Четверта студія.

«Ми розуміємо, що усі наші мешканці мають мати вільний доступ як до державних, так і до приватних структур. Тому, зараз максимально по всьому місту, а не лише в його центральній частині, мають встановлюватися пандуси, підйомні ліфти, поручні, аби маломобільні групи не відчували жодного дискомфорту пересуваючись містом, чи вирішуючи будь-які свої справи. Це, зокрема, стосується і наших ветеранів», – прокоментувала голова комісії, депутатка Наталія Шелестак.

Коментарі

Позначки: , ,