У Львові водій маршрутки не хотів везти літню жінку

Новини 28 Листопада, 2023 267

Ще й хамив

У Львові водій маршрутки не хотів везти літню жінку.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гарячу лінію міста Львова.

«Всім доброго дня. Сьогодні був прикрий випадок з маршруткою 47А. Це дійство відбулось сьогодні о 9.50 по вул Пасічна, зупинка(поліклініка 6)

Коротко спробую розказати. Вранці сьогодні, хотіла підвести на авто, свою маму в лікарню на Ніжинській, так як працюю в тому керунку.

Але по Пасічній був дуже великий корок і ми прийняли рішення, що краще пересісти їй на 47А,(тому що автобуси їхали швидше, а в неї була назначена година), тим більше що він їхав позаду, але для того щоб він побачив маму, і вона встигла, мені потрібно було зупинитись перед ним на зупинці.

Мама вийшла, і підбігла до автобусу, але цей горе-водій, перед самим носом, закрив двері.

Я це побачила в дзеркало і звісно вийшла з машини щоб (попросити) відкрити їх, але воно стоїть і робить вигляд що навіть не чує, що я йому стукаю в вікно.

Поїхати він не міг, так як попереду стояло моє авто. Тому на надцятий раз, відкрив двері.

От мені цікаво, по яких критерія беруть на роботу цих горе-водіїв.

Я ще могла закрити очі, якби автобус був повний людьми, але він був на пів порожній, але ж це пенсіонер, то може постояти і померзнути.

Одним словом, я в шокові.

«І ще, мама передзвонила щойно, і сказала, що він ще всю дорогу їй хамив. Ну що тут скажеш, якщо цей водій прочитає допис, то бажаю щоб він на собі відчував таке ставлення», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,