Новини

У Львові віряни на кілька годин перекриють рух у центрі міста

У Львові 23 червня відбудеться урочиста процесія з нагоди свята Божого Тіла. Маршрутом ходи передбачається перекриття руху транспорту у центральній частині міста.

Про це повідомили на «Гарячій лінії міста Львова».

Як зазначається у повідомленні, урочиста процесія з нагоди свята Божого Тіла відбудеться 23 червня з 12.00 до 15.30. Маршрутом ходи передбачене ситуативне перекриття руху транспорту.

Процесія вирушить за маршрутом: пл. Катедральна — пл. Міцкевича — просп. Свободи — вул. Академіка Гнатюка — вул. Листопадового Чину — вул. Каменярів — вул. Петра Дорошенка — пл. М. Шашкевича — вул. С. Бандери, 8.

Під час процесії будуть встановлені п’ять тимчасових декораційних елементів релігійного змісту (вівтарів): перший — при Катедральному соборі Внебовзяття Пресвятої Діви Марії (пл. Катедральна); другий — при фігурці Матері Божої (просп. Свободи); третій — при вході до парку ім. Івана Франка (з перехрестя вул. Листопадового Чину та вул. Університетської); четвертий — на виході з парку ім. Івана Франка на вул. Каменярів; п’ятий — при вході до Храму св. Марії Магдалини (вул. Бандери, 8).

Як повідомлялося, у Львові зареєстрували петицію з вимогою «Заборонити проведення молитовних/релігійних ход, які потребують перекриття вулиць чи обмеження в русі громадського та приватного транспорту в межах території міста Львова».

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

53 хв. тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

2 години тому