У Львові відбувся благодійний показ дитячих модних брендів

Новини 04 Липня, 2024 65

Фото

У Львові відбулося сьоме дитяче свято краси — дитячий благодійний показ українських модних брендів.

Про це повідомив в о голови ЛОР Юрій Холод, пише Четверта студія.

У модному показі взяли участь семеро дітей з  БФ «Мій Тато захищає Україну». Це діти, чиї батьки сьогодні захищають нас з вами на фронті, багатьом із них довелося тікати від війни з рідних осель.

Андрійко Шинкаренко, Софійка Сидорчук, Варвара Бочкова, Лілія Мартиненко, Ангелінка Чеботарьова, Оринка Денщик чекають татусів з матерями та рідними. А от батько десятирічної Дарусі Гук навіки залишиться в наших серцях Героєм, який захищав нас у найважчі дні російського наступу. 

Зініціювала участь дітей героїв у цьому показі також донька полеглого у перший день повномасштабного вторгнення воїна, полковника ЗСУ Валерія Томашевського — Марися.

Дівчина — сама франківська модель, телеведуча та авторка телевізійного проєкту «Подружки».

«Я дякую Марисі, яка написала мені просто у месенджер в інстаграмі та запросила на показ, дякую всім, хто організував цей показ для дітей наших захисників. Радий був трошечки долучитися. 

Хочу подякувати всім родинам, чиї рідні захищають Україну. Нехай батьки, чоловіки, брати, а також матері і сестри повертаються з перемогою додому! А поки триває боротьба, мусимо і ми всі триматися разом, допомагати фронту, але й підтримувати щодня один одного», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,