У Львові відбудеться Форум про психічне здоров’я та підтримку

Новини 27 Травня, 2024 54

«Наша складова стійкості»

У Львові 28 травня відбудеться форум «Психічне здоров’я та психосоціальна підтримка в громаді: інтегрований підхід до розвитку».

На форумі представники різних секторів спільно напрацьовуватимуть візію розвитку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, зокрема в прифронтових громадах, які потерпають від постійних обстрілів росії.

Спікери обмінюватимуться ідеями, кращими практиками, що мають на меті зміцнити психічне благополуччя нашого суспільства.

Сьогодні дуже важливо будувати сприятливе середовище для психічного здоров’я, де кожна людина має доступ до якісних та доступних послуг ментального здоров’я, і може жити повноцінним життям у своїй громаді.

Серед спікерів форуму будуть керівники Львівської, Запорізької та Херсонської військових адміністрацій, міський голова Львова, очільники прифронтових громад, експерти медичної галузі, представники Кабміну та Верховної Ради України.

Відкриття Форуму відбудеться 28 травня у Taurus City Hotel на площі Князя Святослава, 9.

Початок о 10.00 годині.

Організатором події є Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» (ЗУРЦ) в партнерстві з Львівською обласною військовою адміністрацією, Запорізькою обласною військовою адміністрацією та Херсонською обласною військовою адміністрацією за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну» (ФПСУ).

Коментарі

Позначки: ,