У Львові відбудеться благодійний вечір професійного боксу

Новини 29 Серпня, 2024 64

Під патронатом начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького

Третій масштабний “Благодійний вечір професійного боксу” від K.O. Promotions та БФ “Kava”

Львів, приготуйся до найбільш захоплюючої події цього року – вечір боксу, що змусить серце битися швидше!

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів. 

14 вересня у відпочинковому-розважальному комплексі Emily Resort відбудеться третій грандіозний “Благодійний вечір професійного боксу” – подія, яка об’єднає найкращих боксерів, світових зірок і благодійність в одному вечорі!

K.O. Promotions, українська боксерська промоутерська компанія, яка має за мету розвивати молодих боксерів, популяризувати бокс в Україні та задавати нові стандарти у світі боксу, продовжуючи свою традицію об’єднувати спортивні змагання з благодійними ініціативами.

На “Благодійному вечорі боксу” вас чекає 8 захоплюючих професійних поєдинків, серед яких будуть 2 міжнародних бійці, що принесуть світову конкуренцію на наш ринг. 

Головним боєм вечора стане поєдинок Олександра Гриціва – майстра спорту України міжнародного класу, члена збірної команди України з боксу, переможця кубка України 2023 року та срібного призера чемпіонату Європи серед молоді. Олександр має непереможний рекорд: 7 боїв – 7 перемог, 6 з яких нокаутом.

В рамках вечора також відбудеться благодійний аукціон за сприянням проєкту “Пташки перемоги”, що провели 41 аукціон в Україні та за кордоном, зібравши понад 195 млн грн для допомоги військовим. На події представлять 10 унікальних лотів, всі виручені кошти з яких підуть на купівлю дронів для українських бригад та спецпідрозділів. 

Вечір буде наповнений музичним драйвом від переможця Євробачення 2022 “Kalush Orchestra”. Поєднання глибини етнічних мотивів з найактуальнішими хіп-хоп ритмами, гурт, що підкорив Європу та захопив серця мільйонів на таких масштабних фестивалях, як Glastonbury та MTV Europe Music Awards. То ж не пропустіть можливість відчути енергію від тих, хто змінює правила гри на світовій музичній сцені.

Ця подія не була б можлива без підтримки фонду “Kava” та патронату голови Львівської Обласної Військової Адміністрації – Максима Козицького, допомога яких стала запорукою реалізації цього грандіозного вечора.

Місцем проведенням події став ультрасучасний Emily Event Hall, розташований у новому відпочинковому комплексі Emily Resort – локація, де відбуваються найкращі та найпотужніші івенти Львова. 

Встигніть придбати свій квиток на подію через платформу Gastroli.ua.

Дата: 14 вересня 2024 року

Локація: Emily Resort, Львів-Винники, вул. Хмельницького, 9Б

Коментарі

Позначки: , ,