У Львові відбудеться благодійний аукціон дитячих робіт

Новини 11 Червня, 2024 22
Палац мистецтв. Фото Захід.нет

Палац мистецтв. Фото Захід.нет

Кошти, отримані від придбання дитячого мистецтва, будуть зібрані на підтримку ЗСУ та відкриття Дитячої галереї просто неба

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у благодійному аукціоні дитячого та професійного мистецтва «Феномен дитячого генія в Арт просторі Формули миру».

Про це пише Четверта студія з посиланням на департамент культури Львівської ОВА.

Дата – 13 червня о 18.00 год.

Місце проведення – Львівський палац мистецтв.

Кошти, отримані від придбання дитячого мистецтва, будуть зібрані на підтримку ЗСУ та відкриття Дитячої галереї просто неба: «Янголи Золотого мольберта», яку заплановано розмістити по периметру вздовж огорожі Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (в районі вулиці Личаківської у Львові), з метою атр-терапії для військових.

Твори дитячого мистецтва можна попередньо переглянути та придбати у Магазині Арт галереї «Золотий мольберт, який розміщено на сайті artclass.lviv.ua.

Під час презентації виставки 1 червня 2024 року відбулася фіксація світового рекорду із занесенням у Книгу світових рекордів (найбільша у світі картина, завдовжки 17 та заввишки 1.40 метрів) та найбільша в світі кількість картин, представлена на експозиції (понад 2200 творів).

У липні естафету марафону Формули миру приймає галерея Скіцца в Єрусалимі, в серпні м. Франкфурт-на-Майні, а з 02 серпня до 10 вересня експозиція буде представлена у столиці України – в місті Києві.

Коментарі

Позначки: