У Львові троє дітей потрапили в ДТП (ФОТО)

Новини 01 Квітня, 2019 154

У Львові зафіксовано три наїзди на неповнолітніх пішоходів за вечір 31 березня.

Як повідомили у Патрульній поліції Львівщини, вчора увечері у дорожньо-транспортних пригодах постраждало троє дітей.

Наїзд трапився на вулиці Торговій. Автомобіль Citroen Nemo під керуванням 38-річного водія здійснив наїзд на 16-річного хлопця. Підлітка забрала швидка. За попередньою інформацією у нього струс мозку та закритий перелом ноги.

Ще один наїзд трапився на вулиці Під Дубом. Автомобіль Volkswagen Transporter під керуванням 18-річного юнака здійснив наїзд на 7-ми річну дівчину. Її госпіталізували за попередньою інформацією із забоєм голови та підозрою на струс головного мозку.

15-річного юнака збили на перехресті вулиць Личаківської та Пасічної. Наїзд здійснив 42-річний водій автомобілі Toyota Avensis. Разом з хресною, яка була свідком події та опікуном хлопця, який приїхав згодом, хлопця зі скаргами на головний біль скерували до лікарні.

Фото: Патрульна поліція Львівщини

«Причини автопригод встановлять слідчі, які оформляли їх. А ми закликаємо водіїв та пішоходів бути обачними. Безпека на дорозі та дотримання правил понад усе. Батьки проведіть профілактичні бесіди зі своїми дітьми аби вони не потрапляли в сумну статистику», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , ,