У Львові син вбив батька

Новини 08 Червня, 2024 77

На Франка

Поліцейські повідомили про підозру львів’янину, який завдав смертельних ножових поранень власному батькові

Встановлено, що між чоловіками виник побутовий конфлікт, під час якого син кілька разів вдарив батька ножем, спричинивши травми, від яких той згодом помер у лікарні. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівської області.

Повідомлення про закривавленого чоловіка, який перебував на балконі квартири в одному з будинків на вулиці Івана Франка у Львові, надійшло у поліцію 6 червня близько 18.00.

За вказаною адресою негайно виїхали оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №1. На місце події також викликали бригаду медиків.

У квартирі правоохоронці виявили двох чоловіків – 79-річного львів’янина, власника помешкання та його сина, також жителя Львова віком 44 роки.

На тілі старшого були виявлені множинні колото-різані рани тіла та проникаючі поранення черевної порожнини.

Як встановили поліцейські, того дня син приїхав до батька додому і в якийсь момент між ними виник побутовий конфлікт, під час якого молодший з учасників кілька разів вдарив старшого ножем у різні ділянки тіла, спричинивши травми, від яких той, незважаючи на зусилля медиків, згодом помер у лікарні.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Коментарі

Позначки: ,