У Львові судитимуть зловмисників, обвинувачених у підпалі чотирьох автомобілів

Новини 03 Вересня, 2024 104

Подробиці

У Львові судитимуть зловмисників, обвинувачених у підпалі чотирьох автомобілів

Сума завданих збитків становить майже мільйон 200 тисяч гривень. За скоєне обвинуваченим загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівської області.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 13 травня близько третьої години ночі на вулиці Гната Хоткевича у Львові раніше судимі львів’яни віком 44 і 45 років вчинили підпал мікроавтобуса Renault Master через неприязні відносини із власником транспортного засобу. Переконавшись, що автомобіль загорівся, зловмисники втекли з місця події.

Мікроавтобус був повністю знищений вогнем. Крім цього від займання були пошкоджені ще три автомобілі, припарковані поруч: Renault Megane, Opel Zafira та Nissan Leaf. Загальна сума завданих збитків потерпілим склала майже мільйон 200 тисяч гривень.

До розкриття злочину, встановлення осіб зловмисників та їх затримання були задіяні оперативники карного розшуку та співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини, а також оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури за ч.2 ст.28 ч.2 ст.194 (Умисне знищення та пошкодження чужого майна шляхом підпалу, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Коментарі

Позначки: ,