Новини

У Львові суд продовжив запобіжний захід підозрюваному у зґвалтуванні 11 неповнолітніх

22 квітня у Галицькому суді Львова відбулося засідання у справі щодо зґвалтування одинадцятьох дівчат віком від 11 до 14 років. У цій справі підозрюють 46-річного чоловіка, який організовував табори для підлітків.

Під час засідання призначили експертизи, розповів у коментарі Суспільному речник Галицького суду Павло Береза. Також чоловікові продовжили запобіжний захід — тримання під вартою терміном 2 місяці.

Попереднє слухання, яке мало відбутися 7 квітня перенесли через те, що підозрюваний скаржився на погане самопочуття. Його забрала швидка. Це був третій раз, коли слухання переносили.

Починаючи з 2005 року чоловік організовував табори для підлітків. При цьому він не мав на це офіційного дозволу. У 2005, за даними слідства, і зафіксовані перші випадки розбещення та зґвалтування дітей. Він організовував нелегальний дитячий табір.

19 лютого правоохоронці передали на розгляд суду обвинувальний акт щодо 46-річного львів’янина.

Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх), ч.4 ст.152 (Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) та ч.1 ст.155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статті — позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

24 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 день тому