У Львові стартує реєстрація на шкільні спортивні ліги сезону 2024/2025

Новини 15 Вересня, 2024 39

Фото УНІАН

кількість дівчат і хлопців збалансують в усіх видах спорту для гендерної рівності. Загалом у цьому сезоні запланували залучити до спортивних ліг понад 15 тисяч школярів

Відзавтра, 15 вересня, стартує реєстрація команд на львівські спортивні шкільні ліги нового сезону, в якому учні змагатимуться аж із 11 видів спорту. Реєстрація триватиме до 30 жовтня, а переможців усіх ліг визначать навесні наступного року.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

У новому, третьому сезоні шкільних спортивних ліг львівські учні змагатимуться у ще більшій кількості видів спорту. Адже окрім звичних баскетболу, волейболу, футзалу, черліденгу, легкої атлетики та флорболу, до програми шкільних ліг додаються регбі-5, воркаут, гандбол, кіберспорт та спортивне орієнтування.

Також у новому сезоні розширять вікові групи, щоб охопити ще більше учнів. А кількість дівчат і хлопців збалансують в усіх видах спорту для гендерної рівності. Загалом у цьому сезоні запланували залучити до спортивних ліг понад 15 тисяч школярів. Змагання проведуть упродовж 10 місяців.

Реєстрація команд стартує з 15 вересня і триватиме до 30 жовтня на офіційному сайті Львівських спортивних шкільних ліг –  scl.lviv.ua. Переможців усіх ліг визначать до 15 травня 2025 року.

Нагадаємо, львівські спортивні шкільні ліги інтегровано у всеукраїнську систему «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Це дозволяє львівським школярам брати участь у змаганнях загальнонаціонального масштабу. Переможці міського етапу з баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування, черліденгу, гандболу та регбі-5 зможуть взяти участь в обласному та всеукраїнському етапах.

Коментарі

Позначки: , ,