У Львові стартувала безкоштовна пересадка для студентів

Новини 01 Липня, 2024 25

У тестовому режимі

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛМР.

Що важливо:

✅ Валідувати проїзд необхідно у кожному транспортному засобі. Якщо не завалідуватися – при перевірці оплати контролерами буде відсутня валідація у цьому транспортному засобі та відповідно доведеться сплатити штрафний квиток.

✅ Безкоштовна пересадка поширюється на квитки за попутників. Якщо здійснюєте валідацію проїзду однією карткою і за друзів, необхідно також обирати відповідну кількість попутників, що їдуть з вами, у кожному транспортному засобі. Однак перевезення багажу оплачується окремо у кожному транспортному засобі

✅ Необхідно стежити за балансом ЛеоКарт і мати кошти для валідації у кожному транспортному засобі. До прикладу, здійснюєте три пересадки протягом 40 хвилин – врахуйте, щоб сума на картці була на всі три валідації. Це важливо, тому що у випадку відсутнього зв’язку в транспортному засобі – вартість поїздки може бути зарезервована на балансі не лише при першій валідації, а й за пересадкові квитки. Коректний підсумок списання буде підраховано системою під час нічного клірингу, тоді всі здійснені валідації протягом 40 хвилин будуть зараховані, як одна поїздка, а зарезервовані кошти розблоковано.

Актуальний баланс ЛеоКарт відображатиметься наступного дня вже після списання за здійснені валідації із врахуванням поїздок з пересадками.

Коментарі

Позначки: , , , ,