У Львові розпочався з’їзд Львівської міської організації «Європейської Солідарності»

Новини 25 Липня, 2020 920

Олег Синютка і Наталія Синютка. Фото Ольга Березюк

Участь у зборах беруть близько шестисот делегатів. Про це пише Четверта студія з посиланням на “Еспресо-Захід“.

На площі біля пам’ятника Іванові Франку у Львові розпочалися Загальні збори Львівської міської організації політичної партії “Європейська солідарність”. На зборах сьогодні представили результати праймеріз на голову міського осередку партії, які відбулися навесні, й обрали голову міського осередку. Ним став Петро Адамик, якого на праймеріз підтримали 80% однопартійців.

“Ми були разом від Революції Гідності до акцій проти капітуляції та на захист української мови, яка була нещодавно, – заявив під час виступу Петро Адамик. – Сьогодні ми захищаємо ті цінності, які є важливими для більшості львів’ян. Це шлях України до Євросоюзу. Це захист української мови та культури. Підтримка українського війська. Допомога один одному під час епідемії та економічної кризи. У Верховній Раді ми пішли в опозицію, щоб захистити здобутки крайніх років. Але на місцеві підемо для того, щоб перемагати”.

Нагадаємо, “Європейська Солідарність” звертається до всіх українських і проєвропейських сил з пропозицією об’єднання і спільної праці.

Коментарі

Позначки: ,