У Львові просять заборонити продаж алкоголю

Новини 28 Лютого, 2022 379
У Новояворівську після 22:00 продають алкогольні напої. Фото з відкритих джерел

Продаж алкоголю на час дії воєнного стану уже заборонили на території Івано-Франківської, Тернопільської, Чернігівської областей, а також у багатьох інших містах України, де тривають бойові дії

VARTA1 просить негайно заборонити продаж алкоголю у Львові.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення Варти.

“До нас звертається і просять допомоги  багато львів’ян, які стурбовані поведінкою сусідів, що розпивають спиртні напої. Кожен знімає стрес по-своєму, але в час воєнного стану це просто неприпустимо.

Це провокує замість згуртованості- конфлікти, а в деяких сім’ях від посиленого зловживання алкоголем страждають жінки та діти.

Продаж алкоголю на час дії воєнного стану уже заборонили на території Івано-Франківської, Тернопільської, Чернігівської областей, а також у багатьох інших містах України, де тривають бойові дії.

Відтепер на цих територіях забороняється не лише реалізація алкоголю, але й розпиття алкоголю в громадських місцях.

Андрій Садовий ми звертаємося до Вас з проханням заборонити продаж алкоголю на час напруженої ситуації у місті. Задля забезпечення правопорядку це просто необхідність!

Я розумію, що можливо не усі будуть в захваті від такого рішення, проте це важливо, щоб зберегти порядок та здорову атмосферу між мешканцями та гостями  міста”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,