Новини

У Львові пропонують подавати гарячу воду за графіком: петиція

Львів’янин у петиції просить подавати гарячу воду за графіком.

Про це пише Четверта студія з посиланням на 032.ua.

25 липня 2022 року на сайті Єдиної системи місцевих петицій львів’янин Козовий Андрій Михайлович зареєстрував звернення до місцевої влади, у якому запропонував зробити подачу гарячої води до будинків за графіком.

За словами автора, таким чином можна значно економити енергоресурси. Подавати гарячу воду він пропонує двічі на тиждень: в середу та суботу з 6:00 до 23:00.

“Україна та європейські країни готуються до надважкої зими. Всі розуміють, що потрібно економити енергоресурси вже сьогодні, бо потім буде пізно. Тому пропоную зменшити подачу гарячої води до 2 днів на тиждень – Середу та Суботу з 6 до 23 год. (компроміс між ефективною роботою котелень і зручностю для громадян). На дворі літо, немає нагальної потреби цілодобово гріти воду і палити енергоресурси. Європа вже йде схожим шляхом. Чому ми “воююча країна” не економимо? Краще обмежитись сьогодні, ніж стати на коліна зимою!!! Крім того, подамо приклад іншим містам”, – пише автор у зверненні.

Зазначимо, що станом на зараз петиція не зібрала голосів. Для розгляду вона повинна зібрати 500 необхідних. Проголосувати можна протягом 47 днів.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

2 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

2 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

3 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

4 години тому