У Львові потрібно впровадити нові методи організації громадських перевезень, – Синютка

Новини 12 Жовтня, 2020 300

Сім місяців пандемії: кількість хворих росте, а влада займається «схемами»: Олег Синютка і Олег Дуда

Я впроваджу абсолютно новий підхід до організації громадських перевезень у місті Львові, ми перейдемо до системи яка є у всіх європейських містах.

Про це у пресклубі “Львів”, під час пресконференції повідомив народний депутат та кандидат у мери міста Львова від фракції “Європейська Солідарність” Олег Синютка.

“Оплата буде здійснюватися не за корупційною схемою, коли водіїв примушують збирати гроші, ділитися з керівниками і ніяк не інвестувати у розвиток, ми перейдемо до тієї системи, де електронний квиток – це засіб для досягнення ефективного перевезення. Зміною підходів ми зможемо цього досягти”, – сказав Олег Синютка.

За словами Олега Синютки, основними підходами до зміни системи організації транспорту, окрім запуску електронного квитка, у місті Львові є: делегація повноважень комунальному підприємству, яке здійснюватиме контроль за дотриманням водіями графіку руху і пройдений кілометраж конкретним маршрутом та підняття заробітної плати водіїв, для того, щоб втримати та забезпечити гідними умовами праці людей у місті.

“Ми припинимо бездумну політику міської влади, яка закуповує громадський транспорт у іноземних товаровиробників за наявності у Львові підприємства, яке виготовляє найсучасніші трамваї, тролейбуси та автобуси. Закупівля іноземного громадського транспорту – це пряма шкода для розвитку міста та його іміджу”, – сказав Олег Синютка.

Олег Синютка переконаний, що підняття заробітної плати водіям та реорганізація системи руху дасть можливість належним чином забезпечити громадські перевезення у місті Львові.

Коментарі

Позначки: ,