Новини

У Львові оприлюднили графіки курсування маршруток і трамваїв на Новий рік та Різдво

Оприлюднено розклад руху маршруток і трамваїв у Львові на святкові дні.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється на сайті Львівського комунального автотранспортного підприємства №1 та на сторінці ЛКП “Львівелектротанс” у ФБ.

Публікуємо розклад руху автобусів на маршрутах, які обслуговує Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1, на період новорічно-різдвяних свят.

Маршрути 1А, 2А, 45 1 та 7 січня не курсуватимуть  8А курсуватиме за графіком вихідного дня. 3А, 9, 10, 16, 18, 19, 20, 29, 32, 37, 46, 47А, 52 курсуватимуть за спеціальними графіками.

          

Скриншот ФБ

 

Вітаємо усіх наших пасажирів з прийдешнім Новим Роком та Різдвом. Пропонуємо ознайомитися з розкладом руху автобусів на свята
https://atp1.lviv.ua/misto/rozklad-ruhu-avtobusiv-na-novyj-rik-ta-rizdvo/

Опубликовано Львівське комунальне АТП 1 Среда, 30 декабря 2020 г.

 

У Львові у новорічну ніч трамвайні маршрути курсуватимуть довше.

Як повідомила прес-служба ЛКП «Львівелектротранс», 31 грудня електротранспорт міста Львова курсуватиме довше, ніж зазвичай. Зокрема, йдеться про чотири трамвайні маршрути: №2, №3, 6 та №8.

«Для зручності мешканців Львова та гостей міста у новорічну ніч чотири трамвайні маршрути курсуватимуть до 3 години. Натомість впродовж п’ятниці 1 січня 2021 року трамваї будуть курсувати відповідно до графіку вихідного дня», – розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

Трамвайний маршрут № 2 (вул. Коновальця — вул. Пасічна); трамвайний маршрут № 3 (пл. Соборна — «Аквапарк); трамвайний маршрут № 6 (Залізничний вокзал — вул. Миколайчука) та трамвайний маршрут № 8 (пл. Соборна — вул. Вернадського).

Скриншот ФБ

У новорічну ніч трамвайні маршрути курсуватимуть довше

31 грудня електротранспорт міста Львова курсуватиме довше, ніж…

Опубликовано Львівелектротранс / Lviveleсtrotrans Среда, 30 декабря 2020 г.

 

 

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts