У Львові обіцяють запустити ще одну маршрутку

Новини 17 Жовтня, 2024 922

Депутати затвердили дорожню карту запуску громадського транспорту до лікарні “Охматдит”

Депутати затвердили дорожню карту запуску громадського транспорту до лікарні “Охматдит”

Про це йшлося під час засідання комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності, пише Четверта студія.

Мова йде про реалізацію електронної петиції «Запуск громадського транспорту по вулиці Лисенка до дитячої лікарні», яку проголосувала сесія Львівської міської ради у вересні цього року.

На виконання ухвали, управління транспорту розробило автобусний маршрут «АС «Західна» – вул. Барвінського (Охматдит), який було представлено керівництву лікарні та погоджено із ними.

Маршрут охоплює важливі напрямки, такі як самбірський, пустомитівський, дрогобицький, турківський та яворівський, що забезпечить доступ до Охматдиту для найбільшої кількості пацієнтів та працівників.

«Ми вітаємо запуск такого маршруту, його й справді довго чекали батьки маленьких пацієнтів Охматдиту, а також працівники лікарні. Також, я запропонував виїхати спільно з департаментом міської мобільності на вулицю Барвінського, щоб розглянути можливість облаштування альтернативних паркувальних зон для власників авто, які там проживають. Справа в тому, що вся ця вулиця є запаркованою і проїхати там автобусу буде дуже складно. На місці вирішуватимемо цю проблему», – прокоментував голова комісії, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

У подальшому схема руху автобусного маршруту буде направлена на погодження до Управління поліції у Львівській області. Після отримання висновку щодо безпечного курсування цього маршруту, буде оголошено конкурс на обслуговування маршруту.

Коментарі

Позначки: , , ,