У Львові на площі Ринок відремонтують ліхтарі

Новини 24 Жовтня, 2024 4

Фахівці ЛКП «Львісвітло» розпочали відновлення опор і ліхтарів вуличного освітлення на пл. Ринок. Роботи триватимуть до кінця року.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Традиційно натрієві лампи будуть замінені на енергоощадні та енергозберігаючі модулі, а опори ліхтарів, які потребують ремонту, будуть оцинковані та пофарбовані.

«Ми провели обстеження усіх ліхтарів, розміщених на площі Ринок. Тут розміщені як одноріжкові так і п’ятиріжкові ліхтарі.

Загалом на площі треба відремонтувати 42 самі ліхтарі – замінити скло, замінити лампи, пофарбувати. Щодо опор, то ремонту потребу 2 опори, 24 опори необхідно просто пофарбувати і 4 опори необхідно виготовити нові. Також треба виготовити 26 декоративних гербів на опори.

Роботи вже розпочали. Плануємо їх завершити до кінця року.

Також буде встановлено 10 нових ліхтарів з датчиками руху на переході з пл. Ринок на вул. Театральну.

Варто відзначити, що ремонт ліхтарів вуличного освітлення – це багатоетапний процес, який має свої особливості. Всі металеві елементи опор будуть оцинковані та пофарбовані, натрієві лампи замінені на енергоощадні та енергозберігаючі модулі, які не тільки візуально змінюють якість освітлення, але ще є і економічно вигідним рішенням», – розповідають у ЛКП «Львівсвітло».

Нагадаємо, на початку цього року ЛКП «Львівсвітло» відновило 12 історичних опор вуличного освітлення на пр. Свободи.

Коментарі

Позначки: ,