Новини

У Львові можуть запровадити міську військову адміністрацію

Сьогодні в обійсті Григорія Козловського “Емілі Резорт” відбувається дуже цікавий захід – регіональний з’їзд територіальних громад Львівщини, який організувала Всеукраїнська асоціація об’єднаних територіальних громад. Це офіційно. А неофіційно всім показують екрани, що захід організований спільно з Максимом Козицьким і за підтримки депутатів Львівської міської ради Олексія Різника і Юрія Ломаги. 

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал “Політичний треш”.

Але найцікавіше не це. І навіть не те, про що говорять спікери на своїх дискусійних панелях. А те, що обговорюють в кулуарах цього збіговиська.

Перше і найголовніше – Офіс президента визрів до того, щоб на час воєнного стану усунути і Андрія Садового, і весь депутатський корпус від урядування в місті. Для цього розглядається варіант введення Львівської міської військової адміністрації і підпорядкування їй усього виконавчого апарату Львівської міської ради. А на посаду начальника цієї адміністрації хочуть призначити Тетяну Шевченко.

Тетяна Шевченко – це депутатка Львівської міської ради, військовий медик, яка зараз служить у 125-й бригаді ТрО. Достойна кандидатура, але має один мінус. Політично вона перебуває у групі згаданого Ломаги, який і лобіює її на цю посаду. Можливо саме тому цей захід відбувається в “Емілі Резорт” за підтримки Різника і Ломаги.

Друге – вузькоспеціалізоване: Максим Козицький взяв із собою на цей захід велику команду найбільш наближених своїх підлеглих, які зараз перебувають у його фаворі – і керівництво департаменту економіки, і керівництво департаменту дорожнього господарства, і керівництво департаменту архітектури та містобудування, і двох своїх заступників Годика і Бучка. Але там дивним чином не було профільного заступника з фінансів Собка і керівництва департаменту фінансів, що дуже сильно здивувало керівників громад, але змусило їх задуматись над тим, з ким далі вирішувати фінансові питання.

“Тому найближчим часом можемо очікувати велику революцію у Львові і маленькі кадрові ротації у Львівській ОВА. Має бути цікаво”, – пише телеграм-канал.

У Львові можуть запровадити міську військову адміністрацію

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

59 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

1 годину тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

4 години тому