У Львові можуть запровадити міську військову адміністрацію

Новини 23 Березня, 2023 574

У Львові можуть запровадити міську військову адміністрацію

Сьогодні в обійсті Григорія Козловського “Емілі Резорт” відбувається дуже цікавий захід – регіональний з’їзд територіальних громад Львівщини, який організувала Всеукраїнська асоціація об’єднаних територіальних громад. Це офіційно. А неофіційно всім показують екрани, що захід організований спільно з Максимом Козицьким і за підтримки депутатів Львівської міської ради Олексія Різника і Юрія Ломаги. 

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал “Політичний треш”.

Але найцікавіше не це. І навіть не те, про що говорять спікери на своїх дискусійних панелях. А те, що обговорюють в кулуарах цього збіговиська.

Перше і найголовніше – Офіс президента визрів до того, щоб на час воєнного стану усунути і Андрія Садового, і весь депутатський корпус від урядування в місті. Для цього розглядається варіант введення Львівської міської військової адміністрації і підпорядкування їй усього виконавчого апарату Львівської міської ради. А на посаду начальника цієї адміністрації хочуть призначити Тетяну Шевченко.

Тетяна Шевченко – це депутатка Львівської міської ради, військовий медик, яка зараз служить у 125-й бригаді ТрО. Достойна кандидатура, але має один мінус. Політично вона перебуває у групі згаданого Ломаги, який і лобіює її на цю посаду. Можливо саме тому цей захід відбувається в “Емілі Резорт” за підтримки Різника і Ломаги.

Друге – вузькоспеціалізоване: Максим Козицький взяв із собою на цей захід велику команду найбільш наближених своїх підлеглих, які зараз перебувають у його фаворі – і керівництво департаменту економіки, і керівництво департаменту дорожнього господарства, і керівництво департаменту архітектури та містобудування, і двох своїх заступників Годика і Бучка. Але там дивним чином не було профільного заступника з фінансів Собка і керівництва департаменту фінансів, що дуже сильно здивувало керівників громад, але змусило їх задуматись над тим, з ким далі вирішувати фінансові питання.

“Тому найближчим часом можемо очікувати велику революцію у Львові і маленькі кадрові ротації у Львівській ОВА. Має бути цікаво”, – пише телеграм-канал.

У Львові можуть запровадити міську військову адміністрацію

Коментарі

Позначки: